KEDVES VENDÉGEINK!

A virtuális Visit Gyula Card több kedvezményes vagy ingyenes gyulai szolgáltatás igénybevételére jogosítja Vendégeinket.

Az igényléstől az érvényesítésig minden mozzanathoz csupán okoseszközre és internetkapcsolatra van szükség. Mind a kibocsátó, az elfogadó és a vendég is elektronikusan adminisztrál, így gyors, egyszerű és hatékony kezelést és kommunikációt tesz lehetővé.

A virtuális VISIT GYULA CARD az alábbi linken díjmentesen igényelhető: https://www.visitgyula.com/hu/kartya-igenyles

KÉRJÜK, HOGY AZON A NÉVEN REGISZTRÁLJON, AKINEK A NEVÉRE A FOGLALÁS SZÓL!

A kártya egy QR kód, melyet akár érkezés előtt is igényelhet. A kedvezmények csak regisztráltak részére vehetők igénybe, az érvényességet a kedvezményt nyújtó partner ellenőrzi, mobiltelefon készülékkel vagy internetes adminisztrációs felületen. A QR kód érvényességének lejártát követően már nem tud kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatásokat igénybe venni.

Miután a vendég foglalt a kártyakibocsátó szálláshelyek egyikén, saját maga regisztrálhatja kártyáját ittléte idejére, melyet a szállásadó mindössze egy kattintással jóváhagyhat, szükség esetén javíthat.

Igényeljen Ön is virtuális Visit Gyula Cardot és ajándékozza meg szeretteit kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatásokkal!

Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy apartmanunk nem vállal felelősséget a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. és Tourinform Iroda által szervezett programokért illetve a „VISIT GYULA CARD” virtuális kedvezménykártyával meghirdetett kedvezményekért.

A meghirdetett programokra jelentkezni személyesen vagy telefonon a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft-nél és Tourinform Irodánál lehet. (tel.: 06-66/561-680; cím: 5700 Gyula, Kossuth u. 7.)